logo-galko-levo 2
     mail 8x10 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
     mail 8x10Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
'; document.getElementById('cloak50955').innerHTML += ''+addy_text50955+'<\/a>'; //-->

Vario GT - DECENTRALNA STANOVANJSKA ENOTA PRIMERNA ZA HITRO ZAMENJAVO STARIH PLINSKIH KOMBINIRANIH KOTLOV ZA PRIPRAVO SVEŽE TOPLE SANITARNE IN OGREVALNE VODE - KaMo

Opis

Je revulucionarna decentralna stanovanjska enota za pripravo SVEŽE tople sanitarne in ogrevalne vode brez možnosti nastajanja legionele in vodnega kamna. V primerjavi s centralnim sistemom priprave sveže sanitarne vode se le ta montira pred ali celo v samem stanovanju. Voda se preko visokoučinkovitega izmenjevalca s posebno regulacijsko tehniko direktno prenaša na uporabnika brez, da bi se pri tem predhodno zadrževala v akumulacijskem bojlerju, kot je to v navadi. Zelo pomembno pri tem sistemu brez akumulacije tople sanitarne vode je tudi, da prihranimo pri strošku ogrevanja in s tem tudi direktno vplivamo na izpuste škodljivih dimnih plinov v ozračje.

Primerno za apartmaje s talnim ali radiatorskim ogrevanjem in toplo sanitarno vodo.

 

kamp6-1-2

 

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Free business joomla templates