logo-galko-levo 2
     mail 8x10 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
     mail 8x10Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
'; document.getElementById('cloak16696').innerHTML += ''+addy_text16696+'<\/a>'; //-->

RADIATORSKI DELILNIKI TOPLOTE (RD)

Opis

Delilniki z vgrajenim in odmaknjenim tipalom so na voljo kot naprave v izvedbi z enim in dvema tipaloma, kar omogoča široko uporabnost. na voljo je tudi obsežen montažni pribor  
*Izdelani po standartu SIST EN 834 in

         

DELILNIKI NAM PRIKAZUJEJO

Delilniki, ki so nameščeni na grelnih telesih, ne kažejo kilovatnih ur. Elektronski delilniki, ki se vgrajujejo najbolj pogosto, štejejo enote porabe. Pri tem imamo možnosti:

  • Pri montaži se delilnik nastavi na nazivno toplotno moč grelnega telesa. V tem primeru delilnik šteje enote porabe, ki so sorazmerne količini toplote, ki jo odda grelno telo. Faktor, s katerim se nastavi delilnik, mora biti viden na delilniku oziroma mora biti podan na drug razviden način.
  • Delilnik se ne nastavi, zato šteje enote porabe enako ne glede na velikost grelnega telesa, ki se upošteva računsko v postopku delitve stroškov.
  • Priporočamo, da se delilnike pri montaži nastavi na velikost grelnih teles, saj lahko samo v tem primeru uporabniki primerjajo oddajo toplote grelnih teles med seboj, kar jim daje jasno sliko o porabi toplote.
  • Izkušnje kažejo, da uporabniki zgolj z namestitvijo delilnikov in s sprotnim spremljanjem porabe lahko prihranite do 15 % pri stroških za toploto. Slednje omogočajo delilniki z radijsko komunikacijo.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Free business joomla templates