logo-galko-levo 2
     mail 8x10 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
     mail 8x10Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
'; document.getElementById('cloak48312').innerHTML += ''+addy_text48312+'<\/a>'; //-->

RADIATOR HENRAD KOMPAKT

Je klasični model panelnega radiatorja z okrasno pokrivno rešetko in okrasnimi letvami, štirimi priključki 1/2'' iz strani, testiran je na 13 bar, kataforezno lakiranje(ekološko neoporečno lakiranje) in iz pločevine debeline 1,25mm.
GARANCIJA 10 let
Opis

Pločevinasti radiatorji HENRAD KOMPAKT so izdelani z najsodobnejšo tehnologije. Visok toplotni učinek in takojšnje oddajanje toplote zagotavlja popolno predajo udobju. Zanesljivost je na zelo visokem nivoju, zagotovljena je s testiranji, kontrolo in samo obdelavo. Vgradnja je enostavna. HENRAD KOMPAKT je klasični model z okrasno pokrivno rešetko in okrašenimi letvami, štirimi priključki 1/2'', testiran na 13 bar in iz pločevine debeline 1,25mm.

TIPI RADIATORJA HENRAD KOMPAKT - (mm)

RADIATOR HENRAD PREMIUM Z VGRAJENIM VENTILOM

Je model panelnega radiatorja z že vgrajenim termostatskim ventilom in ima možnost priklopa tudi iz strani (6 priključkov 1/2''). Tip P11 ima spodaj desno priključek medtem ko, imajo Tip P21, P22, P33 možnost priklopa levo ali desno se pravi je UNIVERZALEN. Testiran je na 13 bar, kataforezno lakiranje (ekološko neoporečno lakiranje) in iz pločevine debeline 1,25mm.

TABELA TOPLOTNE MOČI PO EN-442 ZA RADIATORJE KOMPAKT, PREMIUM IN PREMIUM M

*Toplotnamoč(w)prirežimuEN-442 -75/65/20°C
*Toplotnamoč(w)prirežimu EN-442 -70/55/20°

TABELA TOPLOTNE MOČI PO EN-442

TABELA TOPLOTNE MOČI PO EN-442

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Free business joomla templates