logo-galko-levo 2
     mail 8x10 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
     mail 8x10Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
'; document.getElementById('cloak27022').innerHTML += ''+addy_text27022+'<\/a>'; //-->

RADIATOR HENRAD EVEREST PLAN

Dekorativni pločevinasti radiatorji HENRAD EVEREST PLAN so izdelani z najsodobnejšo tehnologije. Visok toplotni učinek in takojšnje oddajanje toplote zagotavlja popolno predajo udobju. Bolj premočrtno ne gre. Od ravne sprednje obloge do vertikalnih linij robustne rešetke: EVEREST PLAN je enostavno paša za oči. Robustno ohišje še dodatno poudarja zmogljivost. Cevi in ventili so estetsko skriti za oblogo. Naj si bo starinsko ali moderno EVEREST PLAN se prilega vsakem prostoru. Sestoji iz 4 vrst na voljo v 18 dolžinah (400 do 3000 mm) in 6 višin (300 do vključno 900 mm). Radiator EVEREST PLAN je dobavljiv samo po naročilu.
Opis

Dekorativni pločevinasti radiatorji HENRAD EVEREST PLAN so izdelani z najsodobnejšo tehnologije. Visok toplotni učinek in takojšnje oddajanje toplote zagotavlja popolno predajo udobju. Bolj premočrtno ne gre. Od ravne sprednje obloge do vertikalnih linij robustne rešetke: EVEREST PLAN je enostavno paša za oči. Robustno ohišje še dodatno poudarja zmogljivost. Cevi in ventili so estetsko skriti za oblogo. Naj si bo starinsko ali moderno EVEREST PLAN se prilega vsakem prostoru.Sestoji iz 4 vrst na voljo v 18 dolžinah (400 do 3000 mm) in 6 višin (300 do vključno 900 mm). Radiator EVEREST PLAN je dobavljiv samo po naročilu.

TIPI RADIATORJA HENRAD EVEREST PLAN - (mm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Free business joomla templates