logo-galko-levo 2
     mail 8x10 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
     mail 8x10Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
'; document.getElementById('cloak91196').innerHTML += ''+addy_text91196+'<\/a>'; //-->

TW - DECENTRALNA STANOVANJSKA ENOTA PRIMERNA ZA HITRO ZAMENJAVO STARIH ELEKTRIČNIH BOJLERJEV ZA PRIPRAVO SVEŽE TOPLE SANITARNE VODE - KaMo

Opis

Je revulucionarna decentralna stanovanjska enota primerna za hitro zamenjavo starih električnih bojlerjev, za pripravo SVEŽE tople sanitarne vode brez možnosti nastajanja legionele in vodnega kamna. V primerjavi s centralnim sistemom priprave sveže sanitarne vode se le ta montira v samem stanovanju oz. se lahko hitro zamenja s starim električnim bojlerjem. Voda se preko visokoučinkovitega izmenjevalca s posebno regulacijsko tehniko direktno prenaša na uporabnika brez, da bi se pri tem predhodno zadrževala v akumulacijskem bojlerju, kot je to v navadi. Zelo pomembno pri tem sistemu brez akumulacije tople sanitarne vode je tudi, da prihranimo pri strošku ogrevanja in s tem tudi direktno vplivamo na izpuste škodljivih dimnih plinov v ozračje.

Primerno za zamenjavo starih električnih bojlerjev v večstanovanjskih stavbah za pripravo sveže tople sanitarne vode.

kamp6-1-2

 

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Free business joomla templates